Medlemsavgifterna

Hej Kronvittnet!

Nytt år, nya utmaningar…

Jag är tillförordnad kassör i samfälligheten, åtminstone fram till årsmötet 2024 och försöker sätta mig in i hur vår förenings ekonomi fungerar.

Det är tyvärr inte så enkelt att följa inbetalningarna av medlemsavgifterna som jag hade hoppats. Det har i december kommit flera inbetalningar via bankgirot som inte är markerade med avsändare. Det är jätteviktigt att du skriver din adress, eller namn, på inbetalningen. Annars vet inte kassören om du har betalt eller ej. (Detta gäller inte er som har autogiro varje månad).

Som det ser ut ligger något enstaka hushåll fortfarande efter med betalningen, medan andra rentav verkar ha betalt in för mycket! Det kan hända att jag tar kontakt med några av er efter helgerna för att be om er hjälp.

Känner du med dig att du glömt skriva avsändare på din inbetalning, eller att du nog inte har betalat färdigt, får du gärna kontakta mig. Men – vänta tills efter trettondagshelgen!

God fortsättning!

IngerF, K21

Styrelsen