2019 Information från styrelsen

Nytt år och nya möjligheter brukar man säga. Här kommer information från styrelsen:

Save the date: 4/3 ÅRSSTÄMMA kl. 19.00. En kallelse kommer i brevlådan. Nytt för i år är att det bjuds på smörgåstårta och kaffe. I kallelsen finns därför en uppmaning att anmäla dig om du kommer/inte kommer för att kunna beräkna antalet portioner.

Om du har en motion till styrelsen så ska den in senast 31/1 om den ska tas upp på årsmötet.

Det börjar bli dags att se över taken på området. Många boende har redan renoverat/rengjort/sett över sina tak. Styrelsen jobbar med att ta fram ett förslag med en överenskommelse hos ett företag som jobbar med detta. Tanken är att vi kan få ett förmånligare pris och dessutom eventuellt bidrag från samfälligheten.

Information om vår gemensamma lokal: det är viktigt att om man höjer värmen i lokalen att man sedan sänker den när man lämnar lokalen. Termostaten stod på 25 grader vilket inte är okej. 20 grader föreslår jag att den ska stå på. Många slarvar med städning av badrummet. Detta är jättetråkigt. Det finns engångshandskar, svampar och rengöringsmedel till alla ytor i lokalen.

När stolar och bord ställs in i skrubben så ska de stå som på bilderna. De höll på att ramla omkull senast.

Allt detta står i informationen som man får när man hyr lokalen men det behöver tydligen förtydligas. /Frida