Uppföljning av vårstädning

Vi medlemmar i samfälligheten hade en trevlig dag i söndags, den 14.e maj.  27 hushåll slöt upp. Vårt område och vår lokal är numera lite finare och det blev lagat, klippt, städat och skruvat. 7

Under dagen kom det upp samtal om vår kommande renovering av lokalen. För att spara pengar och för att lyssna på våra kunniga medlemmar försöker vi i samfälligheten att renovera lokalen själva – i den mån vi kan. Därför söker vi nu efter ett RENOVERINGSTEAM. Så snart som möjligt ska taket i lokalen och fönsterkarmarna målas. Även väggarna ska få ny färg. Detta är något som vi tror att vi kan göra tillsammans. Känner DU att du kan göra något av dessa tre saker så hör av dig till någon i styrelsen snarast.

Styrelsen ser till att alla tillbehör till målningen kommer att finnas i lokalen.

Det är önskvärt att vissa delar av renoveringen är gjord till mitten av juni då det är dags för studentfirande. 

 

Tack än en gång för en fin dag tillsammans!

/Styrelsen